Условия за покупка и доставка

 

                 Преценка и информация на продукта  
    След избор на даден продукт за максимална точност и ясна представа, какво ще получите при покупка сме направили, няколко снимки как изглежда дадено растение при нас (височина, големина и т.н.). Въпросните снимки се актуализират на определен интервал от време. Освен тях сме добавили такива, как би изглеждало даденото растение при доби грижи от ваша страна.
    За тези, които са начинаещи или нямащи представа, как се отглежда растението в описанието ще намерите кратка информация за светлина, температура, поливане и т.н. За тези, които са по любопитни могат да намерят подробна информация за в нашия основен сайт. Достатъчно е само да кликнат бутона „Научете повече за: “. Той ще ви отведе на конкретната статия и получите подробна информация.

     След, като сте убедени, че това е желания или желаните от вас продукти добавете ги в „кошницата“ и може да преминете към покупка.

    Попълване на вашите данни и доставка 

        За да направите покупка не е нужно да имате регистрация или друго. След натискане бутона „Плащане“ попълнете вашите данни в оказаните полета (име, фамилия, телефон и т.н.). В полето за добавяне на пояснения и указания към поръчката, попълнете с коя спедиторска компания (ЕКОНТ или Спиди) искате да бъде доставена и офиса, на който да пристигне. Разбира се ако имате още нещо, с което ще улесни вашата доставка може да го добавите в поясненията. След, като сте съгласни с условията на покупката натиснете бутона за потвърждаване и готово!!! Вашата поръчка е в процес на обработка. 

        С направената покупка от ваша стана, като допълнителна мярка ще се свържем с вас за потвърждаване на заявката. Чрез телефония контакт вие ни уведомявате, че направената поръчка е реална и се съгласявате с общите условия. В допълнение ние ви даваме възможност да добавите или извадите някое растение, а може в последствие да отмените поръчката. След потвърждение вашите растения се опаковат и изпращат на куриер.

        Без да е направен телефонен разговор за потвърждение вашата заявка от тя е процес на "изчакване". Ако има забавяне повече от 2-3 работни дни може да се свържете с нас.

                
    При получаване на пратката и заплащане от съответната куриерска фирма за ваше удобство опцията „преглед“ можете да я направите в своя дом. Там на спокойствие можете да разгледате вашите нови покупки. Ако забележите някакви нередности по вашия колет моля свържете с нас.

    Рекламация

        Рекламации може да правите в срок от 7 дни на получаването. А основните причините са:

  • Повреден товар
  • Нарушена бройка при доставката
  • Сбъркана пратка или несъответствия желаното или желаните растения

        При евентуално връщане на пратката сумата ще ви бъде възстановена без тази на доставка. А евентуалното връщане на колета ще бъде допълнително доуточнено. 


    Намаления и промоции

        Всеки обича обича да купува, когато има промоционални оферти. При нас те са два основни типа:

      Покупка на количество -Разбира се всеки, които купува повече бройки от даден продукт получава и съответно намаление от първоначално обявената цена. При всяко растение количеството и цената е строго определена.

      Кампанийни промоции - Това са тип промоции определени от нас в даден момент от годината. Те могат да бъдат с продължителност в даден период или до изчерпване на количеството. При покупка на количество намаление може да се направи само от собственика на Krasi-flora.com