tenta

Доставка

Благодарим ви, че избрахте нашата онлайн платформа за градински цветя, храсти и дървета!

    След направената поръчка, нашият екип от опитни градинари ще се свърже с вас за потвърждение. В телефонски разговор можем допълнително да обсъдим вашата покупка, като добавим или извадим продукти от кошницата, както и предпочитан от вас ден за доставка. Целта ни е да ви предоставим удобство и увереност в избора ви.

    След внимателно опаковане, вашата поръчка ще бъде изпратена чрез една от две водещи спедиторски компании - "Спиди" или "ЕКОНТ", според вашето предпочитане. Цената на доставка се заплаща отделно от тази на заявените продукти. Точната цена на доставката се определя от компанията, предоставяща услугата ("Спиди" или "ЕКОНТ").

    При получаване на вашата пратка, предоставяме ви възможността за "преглед" в комфорта на вашия дом, а не офиса на доставчика. Това ви позволява да прегледате внимателно вашите нови покупки. Вярваме, че тази опция ще ви предостави необходимото спокойствие и увереност във вашия избор.

    Ако забележите някакви нередности по вашата пратка, моля, свържете се с нас. Рекламации може да правите в срок от 7 дни след получаването на пратката.

Основните причини за рекламации включват:

  1. Повреден товар: Ако сте получили продукт с повреди.
  2. Нарушена бройка при доставката: Ако броят на получените растения не съответства на заявените.
  3. Сбъркана пратка или несъответствие с желаните растения: Ако сте получили различни растения от тези, които сте поръчали.

    При връщане на пратката, ще ви бъде възстановена сумата за закупените продукти, без таксата за доставка. За повече информация относно връщането на колета и допълнителни детайли, моля, свържете се с нас. Благодарим ви за разбирането и доверието!


Поляна