tenta

За нас

Платформата www.Krasi-flora.com е хоби проект, който започва да съществува през 2010 година. Първоначалната и основна идея е да създадем електронна енциклопедия, в която описваме, как да се грижим за любимите растения и да споделяме полезни съвети в областта на градинарството. Разбира се, всичко това се базира на практически опит и наблюдения, както и обмен и съвети с колеги в областта.

В нашата секция „Галерия“ може да разгледате различни събития, които сме отразявали през годините, по теми свързани с цветя и друга растителност. Едни от най-известните и популярни у нас изложения са „Флора“ в гр. Бургас, както и „Цветна пролет“ и „Цветна есен“, провеждащи се в панаирните палати в гр. Пловдив. Друг наш интересен проект, с който се гордеем е „Красивите места на България“. Там ние разказваме за различни природни кътчета от на България, които си заслужава да посетите през свободното си време. Основни обекти на нашите фото-разкази са паркове, ботанически градини, природни резервати и други.

През годините на нашето развитие, много от хоби проектите ни се развиха в нещо голямо, благодарение на постоянство, търпение и любов. За това през 2021 година създадохме първия си самостоятелен разсадник в Троянския балкан. В него отглеждаме и размножаваме голямо разнообразие на декоративна растителност, предлагана в електронния ни магазин.

Разбира се през изминалите години създадохме много приятелства и партньорства, с които реализирахме интересни и разнообрази проекти. С не малка част от тях продължаваме да работим и до днес. Винаги сме отворени за нови приятелства и свежи идеи, които да реализираме съвместно.

                                      От екипа на www.Krasi-flora.com


Нашите проекти: 

Поляна