Вид банер/Срок

1 седмица.

1 месец

6 месеца

1 година

Банер 300х250

-

10лв.

50лв.

100лв.

Банер 660х90

-

10лв.

50лв

100лв.

VIP Банер

300x250 или 660х90

100лв.

-

-

-

Размяна на Банер

Договорка

Договорка

Договорка

Договорка

Банер 300х250: Това е стандартен тип реклама, която се намира в лявото поле на нашия сайт. Продължителността е от 1 месец до 1 година в зависимост от вашето желаете. Ако срока на вашата реклама е изтекъл, а тя все още се върти при нас това е за наша сметка(и вие няма да доплащате за допълнителните дни). Рекламният банер може да бъдат в размер 300х250рх. и формат .swf Вашата реклама ще се върти заедно с всички останали на произволен принцип от банер ротатора.

Банер 660х90: Това е реклама, която се намира в най-отдолу на нашия сайт. Продължителността е от 1 месец до 1 година в зависимост от вашето желаете. Ако срока на вашата реклама е изтекъл, а тя все още се върти при нас това е за наша сметка(и вие няма да доплащате за допълнителните дни). Рекламният банер може да бъдат в размер 660х90рх. и формат .swf Вашата реклама ще се върти заедно с всички останали на произволен принцип от банер ротатора.

VIP Банер: VIP банера е реклама със специален статут, която е в продължителност от една седмица. Максималния брой VIP банера могат да бъдат 3 или казано по-точно освен вашата VIP реклама се въртят още 2 показвайки се на произволен принцип след стартиране на всяка страница. Размера в който могат да бъдат е 300х250рх (в ляво на вашия екран) или 660х90рх(най-отдолу на всяка страница) в формат .swf При изтичане на едноседмичния период, а вашата реклама продължава да се върти в нашия сайт то продължителните дни са за наша сметка, а вие няма да доплащате нищо.

Размяна на Банер: Размяната на банер можете да получите и при евентуални наши съвместни проекти или предварителна уговорка за размяна на рекламни банери от ваша и наша страна. Продължителността и местоположението допълнително се уточняват.

Забележка: При изтичане продължителността на вашата реклама ние ви уведомява ме на E-mail:. При ваше желание продължаваме вашия абонамент. Ако се откажете от абонамент нашия екип няма да ви притеснява под каквато и да е форма (тел, E-mail и.т.н.).

При евентуален сключен договор с нас и при евентуална промяна в ценообразуването оставате при заварено положение в първоначалната сума.

Контакт:

GSM: 0878 28 26 84 Красимир Балински

Е-mail: balinski@krasi-flora.com

Можете да ни изпратите съобщение и в нашия On-line чат долу в дясно