Уеб сайта www.Krasi-flora.com стартира през 2010г и основната му цел е да показва любопитна информация за вашите растения и полезни съвети в областта на градинарството. (От нашето стартиране във виртуалното пространство любезен домакин е таралежа Краси, на който е кръстен електронния портал.)

Събираните от нас данни се базира на практически опит и непрекъсната обмяна на информация от професионални градинари и озеленителни, компетентни в областта си. Освен обмяната на информация с колеги ние пребягваме и на определен кръг литературни източници, които можете да видите тук и да ви бъдат полезни. Литературната библютека с която разполагаме непрекъснато я обогатяваме с актуална информация.

Нашия електронен портал разполага с богат арсенал от снимки на отделните растения, които сме включили в съответните публикации. Снимковия материал, който ви предоставяме е изцяло базиран на авторска основа.

Освен информацията за отделните растения при нас можете да намерите интересни проекти. Едни от тях е „Красивите места на България“, с който искаме да ви покажем подредени паркове и градини, които можете да посетите и да не останете разочаровани. Но по подробна информация са самото начинание можете да научите тук.

Естествено сме се погрижили да дискутираме с вас различни теми свързани с вашите растения, градина, проекти и т.н в нашия форум тук или on-line чат.

От екипа на www.Krasi-flora.com

Красимир Балински

Позиция: Администратор

GSM: 0878 28 26 84

E-mail: balinski@krasi-flora.com

Георги Банков

Позиция: Уеб разработчик

Web: www.bancov.eu

E-mail: georgi.bancov@gmail.com