Идеята на нашия проект „Красивите места на България“ има за цел да ви покаже и информира за различни природни кътчета на нашата страна, като паркове ботанически градини и др., които са аранжирани с определена цел и са с свободен достъп за посетители.

На вярно всеки един от нас е гледал различни филми на туристическите агенции, където показват природни забележителности и паркове на близки и далечни страни. В повечето случай ефекта от нас зрителя е „виж колко е красиво и подредено“. Да това е така! Но неосъзнавайки, че в България също има толкова красиви и подредени места, a ние се впечатляваме на други. Нашия скромен екип се ангажира с идеята да ви покаже, че и нашите подържани паркове не отстъпват по нищо на всичко останали по света. Освен с илюстриран снимков материал (направен от нас) ние ви и предоставяме и кратка информация от посетените обекти защото повечето от тях имат богата история от тяхното създаване. Показвайки тези места ние ви даваме идеален повод да планирате вашата почивка и да посетите и любувате на прекрасни кътчета, които ви предлагат.

Забележка: Ако в нашия проект „Красивите места на България“ липсва даден парк, ботаническа градина и т.н. която е достойна бъде включена може да се свържете с нас в On-line чат (доло в дясно) или да дискутирате темата в нашия Форум „Красивите места на България

Кратка информация по темата...

Кратка информация по темата...