tenta

Характеристика: Сортът е подходящ, както за десертно грозде така и за винопроизводство. Има приятен ненатрапчив аромат и освежаваща сладост.

Температура: Сорта е относително устойчив на замръзване. При продължителни ниски температури от порядъка на -22°C, -24°C се наблюдават повреди по растението. 

 Големина и форма на грозда: Средно голям с конична форма и кехлибарено жълт цвят. На дължина достига около 25см. Плътността на грозда е умерена, което има празни пространства спомагащи за добро проветряване и намаляващи риска от гъбни заболявания. Количеството на загари е 21%. 

 Тегло на грозда: Има висок и стабилен добив. Средна големина на грозда около 250-260гр.

 Период на зреене: Сортът има сравнително кратък период на зреене 115-120дни. До пълната си зрялост (готов за консумация) достига в края на август началото на септември. 

 Подложка: SO 4

сорт Августин / Augustine grape

  • Код на продукта: Augustine grape
  • Наличност: 4
  • 15.00лв


Свързани продукти

сорт Хамбургски мискет / Hamburg grape

сорт Хамбургски мискет / Hamburg grape

Характеристика: Сортът е подходящ, както за десертно грозде така и за производство на десертно вино, често срещано в Калифорния (САЩ). ..

15.00лв

Продукти на фокус

Индийски люляк / Lagerstroemia indica

Индийски люляк / Lagerstroemia indica

Светлина:  Светлолюбиво растение, което обича слънчеви и защитени от течения места. Температура: Не е от най-студоустойчивите. П..

5.00лв

Бяла хортензия / Hydrangea arborescens

Бяла хортензия / Hydrangea arborescens

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка). Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в ..

4.00лв

Зимен жасмин / Jasminum nudiflorum

Зимен жасмин / Jasminum nudiflorum

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка). Температура: Растението е студоустойчиво и безпроблемно издържа д..

3.00лв

Форзиция / Forsythia intermedia

Форзиция / Forsythia intermedia

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка).Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна..

2.00лв

Поляна