tenta

Ароматен нокът / Lonicera fragrantissima

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка). Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна. Поливане: Умерено поливане през летните месеци.  Цъфтеж: Цъфти през месеците февруари, март с ароматни, кремаво бели цветчета.  Торене: Можете да го подхраните през пролетта ако желаете.  Височина на растението: Оптималната височина, която може да достигне е 1,5 - 2 метра.  Височина на растението в разсадника: Около 30см.  Съвети на градинаря: Поради силния си растеж и бързото възстановяване след резитба растението можете да го оформяте в различни геометрични фигури. Също така в периода на цъфтеж е силно посещаван от пчели. ..

3.00лв

Будлея (пеперуденият храст) / Buddleja Davidii "Pink Delight"

    Светлина:  Обича слънчеви и полусенчести (шарена сянка) места.      Температура:  Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна.      Поливане: Умерено поливане през летните месеци.      Цъфтеж: Цъфтят през юли - август с розови цветове, които имат пирамидална форма.      Посещаемост от пчели и други насекоми: По време на цъфтеж растението привлича изключително много пеперуди, както и медоносни пчели.      Торене: Само при необходимост може да се подхранва растението.      Височина на растението: Височина, която може да достигне е около 4- 5 метра.      Височина на растението в разсадника: Около 30-40см.      Съвети на градинаря:  Поради силния си и бърз растеж Будлеята подлежи на силна резитба и оформяне от ваша страна. ..

4.00лв

Грапаволистна Калина / Viburnum rhytidophyllum

    Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка).     Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна.     Поливане: Умерено до обилно поливане през летните месеци.      Цъфтеж: Цъфти през май-юни с кремавобели цветчета събрани в съцветие.      Посещаемост от пчели и други насекоми: Няма информация.      Торене: Можете да го подхраните през пролетта ако желаете.      Височина на растението: Оптималната височина, която може да достигне е 4 -5 метра.      Височина на растението в разсадника:  От 40 до 50см. и 100см.       Съвети на градинаря: .....

4.50лв

Махония / Mahonia aquifolium

Светлина: Обича слънчеви и полусенчести (шарена сянка) места. Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна. Поливане: Умерено поливане през летните месеци. Цъфтеж:  Цъфтежа е продължителен от април до май месец с жълти цветове в формата на грозд. След цъфтежа се образуват тъмно сини плодчета.  Торене: Само при необходимост може да се подхранва растението.  Височина на растението: Височина, която може да достигне е около 1- 3 метра. Височина на растението в разсадника: Около 30см. Съвети на градинаря:  Няма...

3.00лв

Нисък нокът / Lonicera pileata

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка). Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна. Поливане: Умерено поливане през летните месеци.  Цъфтеж: Цъфти през месец май с дребни жълтеникави цветчета.  Торене: Можете да го подхраните през пролетта ако желаете.  Височина на растението: Оптималната височина, която може да достигне е 1,5 - 2 метра.  Височина на растението в разсадника: Около 30см.  Съвети на градинаря: Растението е подходящо за жив плет, както и за оформяне на отделни фигури. Подлежи на силна резитба през пролетта и летните месеци. ..

2.50лв

Пираканта / Pyracantha atalantioides

Светлина: Обича слънчеви и полу сенчести места (шарена сянка). Температура: Растението е студоустойчиво и може да се отглежда в цялата страна. Поливане: Умерено поливане през летните месеци.  Цъфтеж: Цъфти през месец май с бели цветчета.  Торене: Можете да го подхраните през пролетта ако желаете.  Височина на растението: Оптималната височина, която може да достигне е 1,5 - 2 метра.  Височина на растението в разсадника: От 20 до 50см.  Съвети на градинаря: Растението е подходящо за жив плет, както и за оформяне на отделни фигури. Подлежи на силна резитба през пролетта и летните месеци. ..

1.50лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Поляна